tredje advent

Hej på er, tredje advent redan hörrni, tiden går så sjukt fort nu. Jag har haft en lugn och bra helg.

Lördag

Jag började morgonen med att fota lite, var så himla längesedan jag fotade. Sedan bäddade jag rent i sängen medans tvättmaskinen gick för fullt.

Sedan åkte jag och inhandlade lite mat för att laga en lite lyxigare brunch. Så sjukt gott blev det.

Sötpotatis och vanlig potatis i ugnen. Sedan gjorde jag fläskfilé i ugn, så sjukt gott. Gjorde även en egen marinad av olivolja, kryddor och soya. Stekte ytan på fläskfilen innan jag la ner den i marinaden och la på hackad lök och virade in den i aluminiumfolie. Och väntade tills innertemperaturen på filén blev ca.65 grader. Så himla gott.

Sedan var det dags för att fixa sig inför ett arbetspass på kvällen.

Söndag

Och idag så började jag dagen med att kolla på julkalendern, så himla bra iår. Sedan diskade jag undan och plockade undan innan jag åkte och handlade lite. Därefter så tog jag tag i mina håriga ben, haha. Rakade dem medans jag tittade på Pernilla Wahlgrens Show "kort glad & tacksam på Cmore. Så himla rolig och bra show. Och så himla roligt att dom släpper den på Cmore så dom som inte var på hennes show också får möjligheten att titta på den hemifrån, haha som jag. Resten av dagen/kvällen tänker jag bara ta det lugnt, kanske fixa och dona lite i hemmet men annars ska jag försöka njuta av en lugn söndag och tredje advent. Hoppas ni har haft en bra helg, och att ni får en fortsatt trevlig tredje advent så hörs vi.

Lots of Love // Nora    

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229