Stress, stress & stress

All den eviga stress. Hatar att stressa men ändå stressar jag varje dag utan att jag tänker på det. Och stressen blir ju inte direkt bättre då man är arbetslös, jag söker verkligen alla jobb som finns ute, jag jobbar så mycket jag kan på mina två extra jobb. Vilket kräver sådan sjuk planering och bidrar till en stressig vardag. Jag tar på mig alla "lediga" pass vilket resulterar i att jag vissa dagar jobbar så sjukt mycket. Vilket inte är bra heller. Min vardag är verkligen i obalans. Och hjärnan går på högvarv dygnet runt, tankar som: hur ska jag överleva i Januari? Kommer jag lyckas få så pass bra lön i januari så jag kan betala mina räkningar?

Man måste planera alla sina köp, kan jag handla det denna månad? Är det ett onödigt köp eller är det verkligen någonting som jag behöver? Så himla jobbigt att behöva tänka sig för precis hela tiden.

Att vara arbetslös och arbetssökande tar så enormt mycket energi ifrån en. Alltså jag ska hålla reda på när jag jobbar, vilken dag jag sökt jobb, och vilket jobb. För att man ska kunna fylla i en aktivitets rapport hos arbetsförmedlingen. Det är så sjukt mycket man ska fylla i, samtal hit å dit. Och allt blir till ett enda kaos uppe i min hjärna. Men jag kämpar på, jag försöker ta en dag i taget. Och jag säger bara en sak "vad hade jag gjort utan min almanacka? hahah.


veckans planer:

idag/ Jobba 06.30-11.30

Fredag/ Jobba 10-16 & 17.45-23.00

Lördag/ Jobba 07.30-11.30 & 17.45-23.00

Söndag/ Jobba 07.30-11.30, VILA

Lots of Love // Nora    

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229